Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Euroliga este responsabilă cu dublarea mizei de joi

Ieri, profitul a fost din nou asigurat, pentru a 9-a oară în ultimele 12 zile, de biletul în cota 2 oferit de redacția site-ului www.pariuri1x2.ro.

22 mart. 2018, 07:31
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Euroliga este responsabilă cu dublarea mizei de joi

Investițiile s-au facut pe cel puțin set câștigat de Azarenka, la Miami Open, în disputa cu Bellis și pe o confruntare Unicaja – Barcelona din Euroliga de baschet, cu cel puțin 153 de puncte consemnate. Bielorusa a bifat o victorie categorică și scurtă împotriva americancei, scor 6-3, 6-0, în timp ce în jocul de la Malaga am avut spectacol de gala. Gazdele s-au impus cu 95-91, spulberând totalul minim așteptat de noi.

Biletul zilei:

Pentru ziua de joi, redacția pariuri1x2.ro a apelat încă o dată la partidele de baschet din Euroliga. Confruntările Maccabi Tel Aviv – Panathinaikos și Real Madrid – Zalgiris Kaunas ne pot dubla astăzi miza.

La Tel Aviv, Maccabi joacă un meci crucial pentru accederea în play-off. Cu doar trei meciuri rămase de jucat din sezonul regulat, gazdele sunt pe locul 9 în Euroliga, având cu o victorie în minus față de Baskonia, ocupanta locului 8. Grecii s-au impus în ultimele trei partide directe, iar diseară caută să-și îmbunătățească bilanțul. Miza meciului, precum și excelenta defensivă pe care elenii au contat pe tot parcursul stagiunii, sunt argumente pentru un pariu pe numărul de puncte. Nu foarte multe, deși linia indicată de noi, 171.5, este oricum suficient de ridicată.

Un alt meci foarte important pentru ordinea finală înainte de play-off-ul Euroligii este cel de la Madrid, care le opune pe ocupantele locurilor 3 și 4. Real și Zalgiris au același număr de victorii, dar lituanienii încă nu și-au asigurat matematic prezența între primele opt echipe. Vor forța în capitala Spaniei rezultatul decisiv, însă acasă Real este o formație foarte greu de depășit. În plus, ascendentul moral este clar de partea gazdelor, după succesul la 21 de puncte din meciul tur, dar și după seria de 8 victorii consective la Madrid, în confruntările directe.

Biletul zilei:

Ora 21:05 Maccabi Tel Aviv – Panathinaikos, Sub 171,5 puncte
Ora 21:45 Real Madrid – Zalgiris Kaunas, 1/1 (pauză/finalul sfertului 4)

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România