Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Extragem variantele câştigătoare: 3 pronosticuri din preliminarii!

 Ponturile incluse pe biletul propus astăzi vin din campania europeană de calificare la CM 2018, acolo unde se trage linie în grupele C, E și F. Una dintre variantele selectate are în vedere deplasarea României în Danemarca.

RomaniaTV.net
08 oct. 2017, 09:22
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Extragem variantele câştigătoare: 3 pronosticuri din preliminarii!

Biletul zilei

După startul în forță sub comanda lui Cosmin Contra, 3-1 cu Kazakhstan, ”tricolorii” caută un rezultat pozitiv și în Danemarca. Nu va fi ușor de obținut, dar pariul nostru nu are în vedere semnele clasice ”1,x,2”. Pariem pe goluri puține, maxim 3, într-o dispută în care nici danezii nu trebuie să forțeze prea mult, accederea la barajul de calificare la Mondiale fiind mare proporție pecetluită, după succesul din Muntenegru.

Citeste si:

Avancronici si ponturi pentru toate meciurile tari ale zilei: In prim-plan, Danemarca – Romania!

 

Pariem și pe faptul că Anglia va reuși să se impună pe terenul Lituaniei, chiar și în condițiile în care Kane și compania sunt califi8cați matematic la turneul final. Și cu rezervele pe teren, naționala Angliei este cu câteva clase peste cea a lui Matulevicius și Cerniauskas.
Închidem biletul cu un pronostic cât se poate de simplu: gol în ambele reprize ale meciului Germania – Azerbaijan. Deși nu va ținti umilirea adversarului, la ultimul meci al preliminariilor și în fața fanilor proprii, reprezentativa lui Low poate atinge extrem de lejer obiectivul din pronostic.

Biletul zilei

Danemarca – Romania, sub 3.5 goluri
Lituania – Anglia, 2
Germania – Azerbaijan, gol în ambele reprize

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.