Biletul zilei pariuri1x2.ro: Facem profit cu Europa League!

Astazi investim exclusiv pe Europa League. Redactia www.pariuri1x2.ro a selectat 3 variante de pariere pentru  meciurile programate in mansa tur a play-off-ului. Incercam sa evitam pe cat posibil pariurile pe ”solisti”, intr-o intrecere in care surprizele abunda.

17 aug. 2017, 07:43
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Facem profit cu Europa League!

Biletul zilei

AC Milan isi tureaza motoarele inaintea debutului de Serie A, in confruntarea de pe teren propriu cu Shkendija. Sansele ca macedonenii sa se intoarca cu un rezultat pozitiv de pe San Siro sunt minime, mai ales ca Montella a anuntat un prim 11 foarte apropiat de cel pe care-l va utiliza si duminica, in campionat, la Crotone.


Citeste si:

Legia Varsovia tinteste accederea in grupele Ligii Europa. Nu va avea o partida usoara, pe teren propriu, cu Sheriff, dar atuurile sunt de partea gruparii poloneze. Ne referim atat la plusul valoric, cat si la atmosfera incendiara creata, la fiecare meci, de fanaticii suporteri ai Legiei. 

Pentru ultimul pariu de pe bilet, mergem in Croatia. Osijek are un start excelent de stagiune, iar meciul de acasa cu Austria Viena ii poate aduce un nou rezultat pozitiv. De altfel, in 2017, Osijek a pierdut pe teren doar propriu partidele cu Rijeka si Dinamo Zagreb, echipele de top ale Croatiei in acest moment.

Biletul zilei

21:45 Milan – Shkendija, gazdele marcheaza peste 1.5 goluri
21:45 Legia Varsovia – Sheriff, 1
21:45 Osijek – Austria Viena, 1x

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.