Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Favoritele, pe teren propriu. Avem 3 pronosticuri

Varianta de bilet oferită ieri ne-a adus pe plus. Am deschis weekendul cu un bilet câștigător, pe care și-au facut loc cele 9 sau mai multe cornere consemnate in Sevilla - Levante (13), șansa dubla pe gazde în Monchengladbach - Hamburg (scor 3-1) si golurile, cel mult 3, marcate în Astra - FC Botosani. Giurgiuvenii au facut un pas imens catre calificarea in play-off, poate chiar pe cel decisiv, dupa succesul cu 2-1, obținut în ciuda faptului că au evoluat aproape o oră cu un om în minus pe teren.

RomaniaTV.net
16 dec. 2017, 08:17
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Favoritele, pe teren propriu. Avem 3 pronosticuri

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Oferta zilei, una extrem de consistentă, ne propune o mulțime de confruntări în care favoritele, majoritatea echipe gazdă, au argumente solide, de la forma de moment și până la valoarea net superioară, pentru a-și trece în palmares punctele victoriei. Biletul zilei este compus din 3 astfel de pariuri simple și logice. Mizăm pe victoriile echipelor Arsenal, pe Emirates, cu Newcastle, Roma, pe Olimpico, împotriva lui Cagliari și Legia, la Varșovia, cu Wisla Plock. În ceea ce privește întâlnirea din Poloni, de evidențiat este faptul că Legia, locul 1 în Extraklasa, are 25 de puncte cucerite acasă din 27 posibile!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

17:00, Arsenal – Newcastle, 1
21:30, Legia Varsovia – Wisla Plock, gazdele castigă cel putin o repriza
21:45, Roma – Cagliari, 1

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România