Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Fotbalul din Anglia şi Spania ne dă startul într-o nouă săptămână

Deschidem săptămâna cu un bilet compus din două pronosticuri din fotbal. Pariem pe disputele ce au loc azi în Premier League și La Liga.

RomaniaTV.net
14 ian. 2019, 10:41
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Fotbalul din Anglia şi Spania ne dă startul într-o nouă săptămână
Biletul zilei Pariuri1x2.ro
 
În cel mai interesat meci al zilei, Manchester City primește vizita lui Wolverhampton. Oaspeții au reușit multe rezultate importante în acest sezon, cu victorii împotriva lui Liverpool, Tottenham și Chesea, dar și remize cu alte echipe importante printre care și City. Forma “cetățenilor”, care au marcat de 16 ori în precedentele două partide, ar trebui să fie benefică încrederii jucătorilor. Nu ne așteptăm la un pas greșit din partea gazdelor și pariem pe o victorie pauză/final.
 
Vom susține gazdele și în partida dintre Real Sociedad și Espanyol. Bascii vin după un succes istoric pe Bernabeu, 2-0 împotriva “galacticilor”. Ei țintesc doar al treilea succes pe teren propriu din acest sezon. În ciuda rezultatelor slabe de pe Anoeta, avem încredere în șansele gazdelor de a obține cel puțin un punct. Acest lucru se datorează și faptului că oaspeții au propriile lor coșmaruri în deplasare. Espanyol nu a mai câștigat pe teren străin din octombrie și vine după șase înfrângeri în șapte partide. Optăm astfel pe un pariu de tip șansă dublă: 1X.
 
 
Lu 22:00 Manchester City – Wolverhampton, 1 pauză/1 final, cota 1.
 
Lu 22:0 Real Sociedad – Espanyol, 1X, cota 1.24
 
Cota Finală: 2,00
 
Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.