Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Fotbalul ne poate aduce al doilea bilet “verde” din acest weekend

Am revenit pe calea victoriei cu biletul câștigător de vineri. Continuăm în același format, cu o cotă 2 formată din trei pronosticuri pentru meciuri din fotbal.

RomaniaTV.net
27 oct. 2018, 06:23
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Fotbalul ne poate aduce al doilea bilet “verde” din acest weekend

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Runda trecută Juventus a făcut primul pas greșit în acest sezon din Serie A, o remiză cu Genoa. Partida ce aveau să o joace torinezii în Liga Campionilor, cu Manchester United, poate a contribuit la distragerea atenției lor. Ne așteptăm la mai multă concentrare din partea lui Ronaldo și a colegilor săi în meciul cu Empoli. Ei ar trebui să își arate superioritatea față de adversari obținând o victorie.

FCSB a pierdut două meciuri la rând, cu Concordia Chiajna și Universitatea Craiova, fapt care a dus și la pierderea primului loc în Liga 1. Nicolae Dică va încerca să își ghideze echipa spre un succes în meciul cu FC Voluntari. Oaspeții nu traversează o perioadă rea, deși sunt încă pe ultima poziție a clasamentului. Adversarele întâlnite recent nu au fost însă de cea mai înaltă calitate și pariem că FCSB va reuși să își adjudece punctele puse în joc.

Heracles continuă să meargă pe urmele lui PSV, Ajax și Feyenoord, fiind la doar un punct de un loc pe podiumul din Eredivisie. Asta se întâmplă în ciuda faptului că defensiva a primit nu mai puțin de 19 goluri în cele zece runde de până acum. Ofensiva a reușit însă să aducă punctele de cele mai multe ori. Meciul cu Zwolle ar trebui să se încadreze într-un scenariu similar, în care gazdele vor încerca să înscrie un gol mai mult decât primesc, iar noi pariem pe minim două modificări de scor în această confruntare.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 19:00 Empoli – Juventus, 2
Ora 21:00 FCSB – FC Voluntari, 1
Ora 21:45 Zwolle – Heracles, Peste 1,5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.