Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Fotbalul ne poate aduce al treilea câştig consecutiv

Am început săptămâna așa cum am încheiat-o pe precedenta: obținând un profit. Luni, Napoli s-a impus pe terenul lui Cagliari și a forțat echipa gazdă să greșească suficient pentru a primi cele două cartonașe așteptate de noi. Betis a învins la Levante cu 2-0, bifând pronosticul nostru, „peste 1,5 goluri în meci”.

RomaniaTV.net
27 feb. 2018, 08:11
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Fotbalul ne poate aduce al treilea câştig consecutiv

Sporting și-a creat numeroase șanse de a marca în meciul cu Moreirense, dar mingea a întârziat să intre în ațe. Chiar și când a rămas în inferioritate, echipa din Lisabona a forțat, pentru a reuși golul victoriei cu 1-0, în minutele de prelungire. Pentru că pronosticul nostru viza victoria gazdelor cu handicap asiatic -1, varianta a primit cota 1. Ne putem bucura însă de câștigurile produse de celelalte pronosticuri.

Biletul zilei

Suntem convinși că putem continua săptămâna într-un mod profitabil. Pentru astăzi, redacția www.pariuri1x2.ro a selectat 3 noi pronosticuri din fotbal.

Anticipăm cel mult patru goluri în meciul dintre Espanyol și Real Madrid. Pe teren propriu, în 13 confruntări de La Liga, catalanii au încasat doar 12 goluri, aceasta deși arena ”alb-albaștrilor” a fost deja vizitată de formații precum Barcelona, Atletico Madrid, Valencia sau Villarreal. În plus, ne așteptăm ca și madrilenii să forțeze la Espanyol, doar atât cât va fi nevoie pentru a-și apropia un nou succes.

În Championship, Hull este neînvinsă pe teren propriu în ultimele șapte partide. Astăzi primește vizita lui Barnsley, una dintre contracandidatele în lupta pentru evitarea retrogradării. Avem încredere că atacul gazdelor, în care va reveni și Abel Hernandez, își va face datoria, înscriind cel puțin o dată.

Completăm biletul de astăzi meciul din sferturile de finală ale Cupei Franței ce le opune Les Herbiers și Lens. Gazdele vin din al treilea eșalon fotbalistic al Franței, unde se zbat pentru a evita retrogradarea. Nici Lens nu traversează o stagiune la nivelul așteptărilor, însă echipa este în evidentă creștere de formă, după un debut catastrofal de stagiune. În ultimele 23 de meciuri oficiale, Lens a mai bifat doar 5 înfrângeri. Ținem cot de aceste aspecte și pariem în consecință: „Lens sau remiză”.

Biletul zilei

Ora 21:45 Espanyol – Real Madrid, Sub 4,5 goluri

Ora 21:45 Hull – Barnsley, Gazdele înscriu

Ora 22:00 Les Herbiers – Lens, X2

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.