Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Fotbalul şi baschetul ne pot „înverzi” un nou bilet

O combinație de pariuri din fotbal și baschet ne-au adus ieri câștigul. Mizăm pe o variantă asemănătoare, compusă din doar două pronosticuri.

09 ian. 2019, 08:52
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Fotbalul şi baschetul ne pot „înverzi” un nou bilet

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Sezonul regulat în Euroliga de baschet este deja în a doua jumătate a sa. A devenit evident că echipe că Maccabi Tel Aviv sau Buducnost, clasate pe locurile 14 și 15, nu au calitatea pentru a concura pentru un loc în playoff. Asta nu înseamnă însă că duelul direct din această seară va fi lipsit de spectacol. Defensivele lor nu sunt foarte bune, iar lipsa unei mize pentru acest meci nu le va motiva să evolueze la un nivel superior. Ofensivele, în schimb, ar putea fi descătușate în absența presiunii. Credem că șansele că pragul de 159 de puncte în meci să fie atins sunt foarte bune.

Propunerea din fotbal vizează unul dintre meciurile din Cupa Spaniei. Real Madrid are șansa de a își lua revanșa. Pe Santiago Bernabeu vine Leganes, echipa care îi elimina pe “galactici” în sferturile ediției trecute. Madrilenii au învins în fiecare dinte cele trei dispute directe care au urmat surprinzătorului rezultat de la începutul anului trecut. Chiar dacă vin după un rezultat dezamăgitor cu Real Sociedad, ne așteptăm ca gazdele să încheiem în avantaj această prima manșă, așa că pariem pe victoria lor.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 21:05 Maccabi Tel Aviv – Buducnost, Peste 158,5 puncte, cota 1,55
Ora 22:30 Real Madrid – Leganes, 1, cota 1,30

Cota Finală: 2,02

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.