Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Fotbalul şi tenisul pot contribui din nou la majorarea veniturilor noastre

Pronosticurile din cele două sporturi sunt prezente pe biletul oferit de redacția www.pariuri1x2.ro, la fel cum s-a întâmplat și pe parcursul ultimelor două zile. Investim pe duelul Șahtior – Roma din optimile Ligii Campionilor, avem un pont și pentru Leganes – Real Madrid, restanță din etapa a 16-a din La Liga și închidem biletul zilei cu un pariu la confruntarea Konta – Kasatkina, din optimile WTA Dubai.

RomaniaTV.net
21 feb. 2018, 07:37
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Fotbalul şi tenisul pot contribui din nou la majorarea veniturilor noastre

Biletul zilei

AS Roma joacă în Ucraina împotriva fostei echipe a lui Mircea Lucescu, Șahtior Donețk. Gazdele s-au calificat din aceeași grupă cu Manchester City, trimițând-o Napoli, liderul la zi din Serie A, în Europa League. ”Minerii” nu vor fi ușor de învins, dar pariul nostru nu va fi pe semnele ”1,x,2” sau pe șansele duble. Cu Dzeko, Perotti, Under și Nainngolan în avanposturi, italienii au suficienta forță pentru a pune presiune pe adversari. Pariul nostru: peste 3.5 cornere de care Roma va beneficia.

Pentru confruntarea Leganes – Real Madrid, pronosticul este unul cât se poate de simplu. Cu trei puncte câștigate în această deplasare, madrilenii ar reveni pe ultima treaptă a podiumului din La Liga. Având în vedere forma bună și eficiența ofensivă arătate de ”galactici” de pe parcursul ultimelor săptămâni, Real Madrid are toate șansele sa se impună, într-un duel ce ar trebui să propună și cel puțin 2 modificări ale tabelei.

Meciul de tenis pe care ne bazăm azi se joacă la Dubai. În optimile turneului WTA din Emiratele Arabe Unite se vor înfrunta Johanna Konta și Daria Kasatkina. Britanica a practicat un joc solid în primul tur, contra Anastasieu Pavlyuchenkova, Konta fiind cotată cu prima șansă și în acest meci. Adversara ei nu a impresionat împotriva Agnieszkăi Radwanska, confruntare în care Kasatkina, în ciuda unei evoluții mai degrabă șterse, a reușit să profite la maximum de jocul slab prestat de poloneză. Mizăm pe cel puțin un set câștigat de Konta.

Biletul zilei

Ora 17:00 Konta – Kasatkina, Konta cu HA +1,5 seturi

Ora 19:45 Leganes – Real Madrid, Peste 1.5 goluri

Ora 21:45 Șahtior – AS Roma, Echipa oaspete, peste 3.5 cornere

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.