Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Gazdele pot contribui decisiv la bifarea unui nou bilet câştigător

Victoriile facile pentru HJK și Concordia Chiajna, la fotbal, și Strasbourg, la baschet, au contribuit decisiv ieri la bifarea unui nou bilet câștigător, al 4-lea din ultimele 5 zilei. Astăzi revenim la o variantă ce conține doar propuneri din fotbal.

RomaniaTV.net
23 mai 2018, 07:03
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Gazdele pot contribui decisiv la bifarea unui nou bilet câştigător

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Două dintre pronosticurile zilei vin din a doua ligă suedeză. După un start dezamăgitor de sezon, Jonkopings a câștigat 10 puncte în cele mai recente 4 runde. Astăzi primește vizita lui Degerfors, meci în care gazdele vor forța un nou rezultat pozitiv, care să-i apropie de zona podiumului. Cota la 1x este excelentă pentru varianta noastră de combo.

Într-o alta confruntare, Orgryte, liderul ierarhiei, primește vizita lui Varnamo, penultima clasată, cu 5 puncte și 13 goluri încasate în 8 etape. Echipa gazdă are cea mai bună ofensivă din Superettan, iar diferența de nivel dintre cele două ar trebui să fie ușor vizibilă și pe tabela de scor. Mizăm simplu: peste 1.5 goluri în meci.

Încheiem în Liga 1, cu un pariu la partida dintre Dinamo București și FC Voluntari. “Câinii roșii vin după o serie excelentă de 4 victorii consecutive și 9 în cele 11 runde din play-out. FC Voluntari are o misiune dificilă în căutarea punctelor ce o pot ajuta să evite retrogradarea. În ”Ștefan cel Mare”, o remiză nu ajută prea mult, mai ales dacă și rezultatele înregistrate de contracanditate în etapa intermediară îi vor fi potrivnice. Formația antrenată de Adi Mutu trebuie să forțeze, o tactică pe placul dinamoviștilor, cu mare poftă de gol în a doua parte a sezonului: 24 de reușite doar în play-out. Și pentru acest joc luăm în calcul pronosticul peste 1.5 goluri.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 20:00 Jokopings – Degerfors, 1X
Ora 20:00 Orgryte – Varnamo, Peste 1,5 goluri
Ora 20:45 Dinamo – București – FC Voluntari, Peste 1,5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România