Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Goluri și cornere pentru dublul mizei

Chiar daca este duminica, oferta de pariuri a zilei nu are darul de a ne încânta peste măsură. Chiar și în aceste condiții, am identificat 3 pronosticuri cu șanse mari de reușita. Vezi biletul zilei!

RomaniaTV.net
24 dec. 2017, 08:28
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Goluri și cornere pentru dublul mizei

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Eliminată din Cupa Olandei, la Twente, eșec care s-a soldat și cu demiterea antrenorului Kaizer, Ajax se va focusa, până la finele stagiunii, exclusiv pe campionat. Astăzi, Dolberg și compania au meci în Eredivisie, contra unui adversar abordabil, Willem II. Anticipăm un duel deschis, cu multe faze periculoase, mai ales la poarta oaspeților. În aceeași măsură, multe lovituri de la colț: peste 8.5 în meci. 11.29 este media de cornere consemnată în meciurile de campionat ale ”lăncierilor”.

Pentru întâlnirile Karabukspor – Trabzonspor și Kasimpasa – Basaksehir, ambele contând pentru runda cu numărul 17 din Super Liga Turciei, pronosticurile sunt identice: peste 1.5 goluri. În cea de-a doua confruntare, oaspeții caută succesul care să-i readucă pe prima poziției a ierarhiei. Atenție, însă, Kasimpasa este o echipa dificilă în fața fanilor proprii. În aceeași măsură, extrem de spectaculoasă: 30 de goluri (15-15) s-au marcat în cele 8 meciuri jucate pe teren propriu de Kasimpasa.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

13:00, Karabukspor – Trabzonspor, peste 1.5 goluri
15:30, Ajax – Willem II, peste 8.5 cornere
15:30, Kasimpasa – Basaksehir, peste 1.5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România