Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Golurile ne pot aduce profitul în această seară

Sâmbătă ne putem dubla investiția cu trei pronosticuri. Mizăm exclusiv pe marcarea golurilor în partide din Austria, Olanda și SUA.

11 aug. 2018, 07:59
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Golurile ne pot aduce profitul în această seară

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

În Bundesliga austriacă, Salzburg a pornit perfect, câștigând primele două patide, în care a reușit să înscrie de cinci ori. Munas Dabbur a marcat deja de trei ori pentru echipa sa și va încerca să își prelungească perioada bună. Pe teren propriu, în fața Austriei Viena, Salzburg are din nou prima șansă și așteptăm să vedem minim două goluri marcate în această confruntare.

PSV Eindhoven, campioana en-titre din Eredivisie, deschide noul sezon cu un meci împotriva lui Utrecht. Confruntările acestor cluburi ne-au adus adesea jocuri spectaculoase. A fost 10-1 în cele două meciuri directe din sezonul trecut. Așteptăm din nou goluri, iar pentru acest bilet dorim marcarea a cel puțin două.

Deși continuă să fie printre primele în Conferința de Vest a MLS, Los Angeles FC și Sporting Kansas City nu traversează o perioadă prea bună. Echipa din Los Angeles nu a câștigat nici unul dintre ultimele patru meciuri disputate, în timp ce echipa oaspete are un succes în ultimele șapte partide. Jocul precar din defensivă este cauza principală a rezultatelor slabe. Acesta va favoriza și în această noapte marcarea unui număr important de goluri. Noi așteptăm minim trei.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 18:00 Salzburg – Austria Viena, Peste 1,5 goluri
Ora 21:45 PSV – Utrecht, Peste 1,5 goluri
Ora 05:30 Los Angeles FC – Sporting Kansas City, Peste 2,5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.