Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Golurile ne pot ajuta să bifăm al 5-lea bilet câştigător consecutiv

Alkmaar, Sevilla și Atletico Madrid ne-au adus ieri pe plus. În Cupa Olandei, Alkmaar nu a avut prea multe probleme în a trece de Twente. Primul gol a venit după jumătatea primei reprize, dar gazdele s-au dezlănțuit abia în a doua parte, cand au înscris de încă trei ori. Evoluția scorului nu ne-a dat emoții, având în vedere pronosticul nostru, „peste 1,5 goluri în meci”.

RomaniaTV.net
01 mart. 2018, 08:24
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Golurile ne pot ajuta să bifăm al 5-lea bilet câştigător consecutiv

La duelul dintre Malaga și Sevilla, am mizat pe minimum 4 cornere ale oaspeților. În ciuda evoluției decente a grupării gazdă, Sevilla a câștigat cu 1-0, bifând și cele 4 cornere de care aveam nevoie pe bilet. Am închis biletul cu un pronostic simplu, 1 solist în Atletico Madrid – Leganes. Trupa lui Simeone și-a demolat rivala, scor 4-0, toate reușitele fiind semnate de Antoine Griezmann .

Biletul zilei

În încercarea de a livra al 5-lea bilet câștigător consecutiv, redacția site-ului www.pariuri1x2.ro a analizat cu mare atenție confruntările zilei de joi. Am ales trei partide, în toate evidențiind variante de pariere pe goluri.

Mizăm pe cel puțin 2 modificări ale tabelei în confruntările Midtjylland – Brondby, derby-ul la vârf din prima ligă daneză și Arsenal – Manchester City. ”Tunarii” vor încerca, pe Emirates, să-și ia revanșa după dezastrul din finala Cupei Ligii, 0-3 duminică, pe Wembley. Trupa lui Guardiola are, însă, propriile sale obiective în acest duel.

Pentru întâlnirea dintre Betis și Sociedad, meci contând pentru etapa cu numărul 26 din La Liga, pronosticul nostru solicită minimum 3 goluri marcate. Ambele prezintă carențe majore în ceea ce privește felul în care se apără, dar sunt salvate de forța ofensivă. Betis a reușit să marcheze de 43 de ori, în timp ce bascii au ajuns deja la 47 de reușite. Spre comparație, Sevilla și Villarreal, trupe cu ambiții europene, abia se aprope de 40 de goluri în campionat, in timp ce Valencia, ocupanta locului 4, are 50 de reușite stagionale.

Biletul zilei

Ora 20:30 Betis – Real Sociedad, Peste 2.5 goluri

Ora 21:00 Midtjylland – Brondby, Peste 1.5 goluri

Ora 21:45 Arsenal – Manchester City, Peste 1.5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.