Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Golurile pot aduce noi câştiguri vineri seară

Biletul zilei a fost câștigător în opt din ultimele nouă zile. Ieri am acumulat profit, investind cât se poate de simplu. Golurile marcate, peste 1.5, ne-au adus pe plus în confruntările Marseille – Salzburg și Brondby – Midtjylland, varianta de joi fiind completată de numărul mare de cornere consemnate în Arsenal – Atletico Madrid. Au fost 11, toate în dreptul trupei londoneze.

RomaniaTV.net
27 apr. 2018, 06:17
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Golurile pot aduce noi câştiguri vineri seară

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Pentru azi avem o variantă formată din trei pronosticuri din fotbal. În fiecare din jocurile selectate anticipăm minimum 2 goluri.

Începem cu jocul din Liga 1, dintre FC Voluntari și Juventus București. Oaspeții au început play-out-ul cu șapte puncte câștigate în primele trei meciuri, dar între timp au suferit trei înfrângeri. Apărarea nu a făcut față, încasând șapte goluri în seria negativă amintită, în ciuda faptului că adversarele nu au fost printre cele mai puternice. FC Voluntari ar trebui să găsească breșele din defensiva adversă, dar și forcingul oaspeților ar putea da roade pe tabelă.

În Belgia, Club Brugge se îndreaptă spre un nou titlu. Cu zece goluri marcate în precedentele două runde, lidera Jupiler League merge la Genk pentru a obține un nou rezultat pozitiv. În play-off, echipa gazdă a înscris în fiecare meci jucat în fața propriilor fani. Genk luptă pentru un rezultat pozitiv contra celui mai greu adversar, având însă de partea sa o statistică excelentă. Brugge este fără victorie pe ”Cristal Arena” în ultimele 6 meciuri!

În ciuda gravelor probleme de lot cauzate de accidentări, Levante a reușit rezultate excelente în ultima perioadă, distanțându-se de zona periculoasă a clasamentului. Pe teren propriu, echipa a câștigat ultimele trei dispute și poate ajunge la cinci meciuri fără înfrângere în cazul unui rezultat pozitiv cu Sevilla. Andaluzii nu au avut la fel de mult succes recent și sunt în pericol de a pierde calificarea în Europa League. În precedentele 8 jocuri oficiale, trupa lui Montella este fără victorie!

Biletul zilei Pariuri1x2

Ora 20:45 FC Voluntari – Juventus București, Peste 1,5 goluri

Ora 21:30 Genk – Club Brugge, Peste 1,5 goluri

Ora 22:00 Levante – Sevilla, Peste 1,5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.