Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Golurile şi cornerele ne pot aduce din nou profit

Golurile marcate miercuri seară în partidele Levski - CSKA Sofia și Stabaek - Start, precum și victoria lui Real Madrid în Euroliga de baschet ne-au adus un nou bilet câștigător, al 7-lea din ultimele 8 zile. Noi profituri pot fi obținute astăzi, prin intermediul acestor 3 pronosticuri. În prim-plan, semifinalele de Europa League!

RomaniaTV.net
26 apr. 2018, 06:27
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Golurile şi cornerele ne pot aduce din nou profit

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Varianta de astăzi conține trei pronosticuri pentru meciuri de fotbal. Primul este pentru înfruntarea Brondby – Midtjylland, din semifinalele Cupei Danemarcei. Cele două se luptă pentru supremație și în ligă. Rivalitatea acerbă, constituie un argument forte în favoarea pronosticurilor pe goluri. Mizăm simplu, pe două sau mai multe modificări ale tabelei.

Celelalte două partide incluse în combo sunt chiar semifinalele tur ale Ligii Europa. Anticipăm spectacol în Marseille – Salzburg, dar nu forţăm pariurile şi investim tot pe un pont peste 1.5 goluri. Contra Leipzig-ului, o echipă înrudită cu trupa austriacă, OM a facut show în sferturi, tot pe Velodrome, impunându-se clar, scor 5-2. Performanţă imensă şi pentru Salzburg în turul anterior şi un succes cu 6-5 la general împotriva lui Lazio.

Partida serii se joacă la Londra, unde Arsenal înfruntă Atletico Madrid. “Tunarii” au câștigat ultimele 6 meciuri jucate pe teren propriu în toate competițiile, dar echipa lui Simeone poate să pună probleme, indiferent de adversar sau arena de disputare a meciului. E greu de anticipat câștigătoarea, dar semifinala ar trebui să ne aducă un număr ridicat de cornere.

Biletul zilei Pariuri1x2

Ora 19:30 Brondby – Midtjylland, Peste 1,5 goluri

Ora 22:05 Marseille – Salzburg, Peste 1,5 goluri

Ora 22:05 Arsenal – Atletico Madrid, Peste 8,5 cornere

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.