Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Handbalul şi fotbalul ne pot dubla investiţia

Sâmbătă, pentru a 4-a oară doar în această săptămână, biletul zilei ne-a adus profit. Am investit simplu, pe cel puțin 9 cornere în derby-ul Tottenham – Arsenal, statistică în care Kane & co. s-au impus clar, cu 10-2, precum și pe minimum 3 goluri marcate într-un alt meci tare, Bayern – Schalke. Gazdele au intrat în avantaj la cabine, scor 2-1, rezultat rămas neschimbat până la finele confruntării de pe Allianz Arena.  

RomaniaTV.net
11 feb. 2018, 07:58
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Handbalul şi fotbalul ne pot dubla investiţia

Astăzi pariem pe fotbal, dar și pe duelul CSM București – Rostov, contând pentru runda a 7-a din Grupa 1 a Ligii Campionilor la handbal feminin. În fruntea ierarhiei, la egalitate cu principala contracandidata, Gyor, formația Cristinei Neagu se va detașa la 2 puncte în cazul unei victorii, urmând a o scoate și pe Rostov din calculele pentru prima pozitiție. Dacă distanța din clasament nu este una concludentă, diferența de valoare dintre cele doua este evidenta. În sprijinul afirmației, predentele 4 partide directe, toate de Liga Campionilor, adjudecate în anul 2016 de echipa noastră, într-un moment în care lotul CSM-ului încă nu era la nivelul valoric actual.

Ne deplasăm în Anglia și completăm biletul cu un pont pe cornere, peste 8.5, în duelul dintre Southampton și Liverpool. Extrem de ofensiv în actualul sezon, jocul lui Liverpool produce foarte multe lovituri de la colțul terenului, cu o medie de 6.05/meci. Atenția, însă, și la Southampton, trupă cu o medie, surprinzător, superioară: 6.15/partidă. Mai mult, astăzi așteptăm din partea gazdelor un forcing ofensiv superior, care să confirme revenirea excelentă de forma a ”sfinților”, fără eșec în utlimele 4 runde.

Biletul zilei:

CSM București – Rostov Don, CSM București câștigă

Southamtpon – Liverpool, Peste 8,5 cornere

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România