Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Ieri, o nouă selecție câștigătoare. Varianta zilei vine din Europa League

Rapid, simplu, eficient. Biletul oferit ieri de redacția www.pariuri1x2.ro ne-a adus din nou profit, într-o manieră care a redus la 0 emoțiile. Chelsea a făcut spectacol la Qarabag, impunându-se cu 4-0, după ce tabela indica deja la pauză un 2-0 în favoarea londonezilor. Am pariat și pe cartonașe, cel puțin două primite de gazde, în ȚSKA Moscova – Benfica. Pontul a fost câștigător încă din minutul 70 al jocului.

RomaniaTV.net
23 nov. 2017, 07:43
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Ieri, o nouă selecție câștigătoare. Varianta zilei vine din Europa League

Biletul zilei

Astăzi mizăm pe meciuri din Europa League. Experiența ne-a învățat că în meciurile din a doua competiție continentală intercluburi nu este deloc indicat să investim pe soliști sau șanse duble. Astfel, căutăm să bifăm un nou combo ”verde”, al 14-lea din această lună, pariind în special pe goluri. În prim plan, Viktoria Plzen – FCSB, duel pentru care indicăm varianta peste 2 goluri asiatic. Dacă se va marca de exact două ori în jocul din Cehia, conform pariului indicat, miza ne va fi returnată.

Mizăm și pe al doilea joc din grupa ”roș-albaștrilor”, Lugano – Beer Sheva. Pronosticăm peste 1.5 goluri într-un meci decisiv pentru ambele formații în ceea ce privește menținerea în bătălia calificării către 16-imile EL. La disputa Braga – Hoffenheim din grupa C, plusăm pe gazde: 1 cu handicap +1.5. Un succes al oaspeților nu ne încurcă, dacă este doar la un gol diferență.

Biletul zilei

20:00 Viktoria Plzen – FCSB, peste 2 goluri asiatic
20:00 Lugano – Hapoel Beer Sheva, peste 1.5 goluri
22:05 Braga – Hoffenheim, 1 ha (+1.5)

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România