Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Începutul săptămânii ne poate aduce al şaselea bilet câştigător consecutiv!

Duminică așteptam un gol marcat de Hammarby, pe terenul lui Haken, calificarea lui Chelsea în finala Cupei Angliei, după jocul cu Southampton și victoria lui Rosenborg, acasă cu Start, cele 3 pronosticuri incluse pe biletul zilei. Am anticipat perfect toate scenariile, pentru al 5-lea combo câștigător consecutiv propus de redacția site-ului www.pariuri1x2.ro.

RomaniaTV.net
23 apr. 2018, 07:13
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Începutul săptămânii ne poate aduce al şaselea bilet câştigător consecutiv!

Dăm startul unei noi săptămâni de profit. În play-out-ul Ligii 1, FC Botoșani primește vizita lui Sepsi, echipă ce traversează o formă excelentă. Oaspeții sunt neînvinși în play-out și au marcat în fiecare deplasare din această fază. Sepsi luptă pentru un nou rezultat pozitiv, vital în bătălia pentru evitarea retrogradării, dar și gazdele au o țintă în acest duel. În fața fanilor proprii, elevii lui Enache vor încerca să depășească înfrângerea drastică suferită la Craiova, scor 1-5 în manșa tur a semifinalei de Cupa României. Se anunță un duel deschis oricărui rezultat, motiv din care evităm pariurile clasice și investim pe variant peste 7.5 cornere în meci.

În a doua ligă germană, Kiel și Nurnberg se luptă pentru promovare. Gazdele sunt pe locul trei, la două puncte în urma trupei vizitatoare. Ambele speră să încheie pe poziția secundă, care aduce promovarea directă în Bundesliga. Ofensivele rivalelor de diseară sunt cele mai performante din 2Bundesliga, iar având în vedere și miza, ne putem aștepta la un meci direct spectaculos, la fel ca și cel din tur, încheiat nedecis, scor 2-2. Pariem pe minimum două modificări ale tabelei.

Încheiem seara cu partida dintre FC Porto și Setubal. Anticipăm un succes al ”dragonilor”, împotriva formației clasate abia pe poziția a 14-a din Primeira Liga. În fața fanilor proprii, Porto are 43 de puncte câștigate, dintr-un maxim de 45.

Biletul zilei:

Ora 18:00 FC Botoșani – Sepsi, Peste 7,5 cornere
Ora 21:30 Kiel – Nurnberg, Peste 1,5 goluri
Ora 22:00 FC Porto – Setubal, 1

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România