Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Încheiem săptămâna cu pronosticuri pentru trei dintre derby-urile din Europa

Duminică pariem pe cele mai importante partide ale primelor ligi din Olanda, Austria și Franța. În încercarea de a ne dubla miza, am pregătit pronosticuri pe goluri și cornere.

23 sept. 2018, 07:54
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Încheiem săptămâna cu pronosticuri pentru trei dintre derby-urile din Europa

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Runda cu numărul șase în Eredivisie programează azi derby-ul dintre PSV Eindhoven și Ajax Amsterdam. Cu un succes, “lăncierii” ar prelua prima poziție în clasament de la rivalii lor. O singură dată în ultimele opt dueluri s-a încheiat lupta dintre cele două fără cel puțin două goluri marcate. Ne așteptăm la un nou meci foarte disputat, în care ar trebui să vedem minim două reușite.

Am optat pentru pronosticul “peste 1,5 goluri” și în cazul disputei dintre Lyon și Marseille. Lyon a marcat în 11 din ultimele 12 partide pe teren propriu și poate contribui și azi la totalul reușitelor. Marseille va spera totuși să profite de perioada mai slabă a adversarei, pentru a câștiga această confruntare.

În Austria, Salzburg domină încă o dată sezonul, având maximum de puncte după primele șapte etape. Lidera este favorita clară și în această seară, în partida de pe teren propriu, cu Rapid Viena. Ne putem aștepta ca Salzburg să controleze meciul încă din start. Având una dintre cele mai bune defensive din ligă, oaspeții vor spera totuși să reziste, pentru a nu pleca acasă cu mâna goală. În aceste condiții, jocul ne poate aduce un număr important de faze fixe în meci, iar noi pariem pe minim nouă cornere.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 17:45 PSV – Ajax, Peste 1,5 goluri
Ora 18:00 Salzburg – Rapid Viena, Peste 8,5 cornere
Ora 22:00 Lyon – Marseille, Peste 1,5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.