Biletul zilei pariuri1x2.ro: Investim exclusiv pe fotbal! Top 3 variante

Ieri nu am avut fotbal sau tenis de calitate in ofertele caselor de pariuri, însă acest aspect nu ne-a deturnat din drumul nostru către bifarea unui nou bilet ”verde”. Redacția www.pariuri1x2.ro a pariat simplu și inteligent pe doua din meciurile primei etape ale Euroligii de baschet. Real s-a impus la pas pe terenul turcilor de la Anadolu Efes, scor 88 – 74, la fel ca și Olympiakos Pireu, acasă, cu Baskonia.Pontul nostru a fost pe succesul gazdelor la 2 sau mai mult puncte diferență, handicap acoperit lejer de eleni: scor final 75 – 64.  

RomaniaTV.net
13 oct. 2017, 06:55
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Investim exclusiv pe fotbal! Top 3 variante

Biletul zilei

Câștigurile zilei vin din fotbal. Pariem pe confruntări programate în primele ligi ale Danemarcei și Turciei, precum și în Liga 1.

În duelul ce deschide returul stagiunii regulare interne, FCSB are o deplasare scurtă pe terenul formației FC Voluntari. Aflată la 4 lungimi distanta de CFR Cluj, liderul la zi al ierarhiei, gruparea condusa de Dică nu-și permite un derapaj în fief-ul formației clasate pe poziția a 9-a. Mizam “safe” pe varianta FCSB va câștiga cel puțin o repriză.

Pentru meciurile Genclerbirligi – Beșiktaș și Sonderjyske – Midtjylland pariul indicat este același, peste 1.5 goluri. În partida din Superliga daneză, oaspeții vor căuta succesul ce-i poate urca pe primul loc al ierarhiei, peste Nordsjaelland. Adversarul vine doar de pe locul 11, dar de evidențiat este faptul că Sonderjyske, în ciuda clasării mediocre, are a 5-a cea mai bună linie de atac a stagiunii.

Biletul zilei

FC Voluntari – FCSB, oaspeții câștigă cel puțin o repriză
Sonderjyske – Midtjylland, peste 1.5 goluri
Genclerbirligi – Beșiktaș, peste 1.5 goluri

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.