Biletul zilei pariuri1x2.ro: Investim pe 3 ponturi. Astăzi, fotbal şi baschet

Căutăm profitul în cele mai simple variante de pariere. Joi mizăm împreuna pe un mix de sporturi, fotbal si baschet, cu ajutorul caruia țintim să ne dublăm investiția.

RomaniaTV.net
24 ian. 2019, 07:51
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Investim pe 3 ponturi. Astăzi, fotbal şi baschet

Biletul zilei pariuri1x2.ro 

Pronosticurile din fotbal au în vedere două din confruntările zilei, în cupele interne. Real Madrid va căuta să tranșeze încă din manșa tur cu Girona, calificarea în semifinalele Cupei Regelui. Este o întrecere importantă pentru gruparea madrilenă, singura pe plan intern pe care Real o mai poate câștiga în acest sezon. 

Interesantă și anunță și disputa Chelsea – Tottenham, manșă retur din semifinalele Cupei Ligii Angliei. Spurs s-a impus cu 1-0 pe teren propriu și pare ușor favorita la accederea în ultimul act. Ligii. Returul se anunță însă infernal pentru trupa lui Pochettino, mai ales prin prisma absențelor extrem de importante cu care oaspeții se confruntă. Noi vom paria cât se poate de simplu, pe două sau mai puține goluri înscrise în repriza secundă a confruntării de pe ”Stamford Bridge”.

Pentru ultimul pont d epe bilet, în prim plan revine Real Madrid, dar de această dată cu echipa de baschet a clubului. Pe teren propriu, acolo unde are 9 victorii în 10 meciuri din Euroliga, Real poate bifa noi puncte, contra turcilor de la Anadolu. În disputa tur, echipa lui Pablo Laso s-a impus cu 84-82, iar în precedentele 8 deplasari la Madrid, Anadolu a contabilizat tot atâtea înfrângeri.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

21:45, Chelsea – Tottenham, sub 2.5 goluri in repriza a doua
22:00, Real Madrid – Anadolu Efes, 1
22:30, Real Madrid – Girona, 1 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.