Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Joi mizăm pe confruntările din Europa League

Marți și miercuri ne-am bazat în mare măsura pe partidele programate în Champions League. Astăzi trecem la a doua competiție europeană intercluburi. Varianta de bilet a zilei de joi este formată exclusiv din meciuri din Europa League.

RomaniaTV.net
12 apr. 2018, 06:59
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Joi mizăm pe confruntările din Europa League

După 2-4 în tur, Salzburg are nevoie de cel puțin două goluri în meciul de diseară, cu Lazio, pentru a se gândi la calificarea în careul de aşi al Ligii Europa. Austriecii sunt redutabili în faţa fanilor proprii, acolo unde multe echipe de top ale fotbalului european au avut de suferit. În aceeaşi măsură, nu poate fi trecuta cu vederea forţa ofensivă a lazialilor, mai ales atunci când aceştia pot să-i utilizeze din primul minut tandemul letal, Immobile – Anderson. Anticipăm un nou meci spectaculos şi pariem pe varianta ambele marchează.

Marseille va încerca să profite de avantajul terenului propriu pentru a răsturna eşecul la limită, scor 0-1, înregistrat acum o săptămână, la Leipzig. Francezii au pierdut doar unul din ultimele 19 meciuri disputate acasă în toate competițiile, moralul formaţiei antrenate de Rudi Garcia fiind în acest moment la cote foarte bune. De partea cealaltă, Leipzig vine după o înfrângere dură pe plan intern, 1-4 cu Bayer Leverkusen. Un gol marcat în deplasare de nemți poate conta foarte mult în economia dublei manșe, dar pontul nostru ţine mai degrabă cont de calitatea jocului prestat de OM, pe Velodrome. Pariem în şansă dublă pe echipa franceză.

Biletul zilei:

Ora 22:05 Marseille – RB Leipzig, 1X
Ora 22:05 Red Bull Salzburg – Lazio, Ambele înscriu

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România