Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Joi seară investim în Europa League

E joi, e seară de UEFA Europa League! Ajunsă în faza optimilor, a doua competiţie intercluburi europeană ne propune un set de super partide, câteva, demne de tururile superioare ale Ligii Campionilor. Pe biletul zilei alăturăm 3 variante de pariere identice, peste 1.5 goluri, pentru meciurile de Milano, Roma şi Lisabona!

08 mart. 2018, 07:33
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Joi seară investim în Europa League

Biletul zilei:

Lucrurile merg din rău în mai rău pentru Wenger și Arsenal. “Tunarii” au 4 înfrângeri consecutive, ajungând la 8 eșecuri doar in 2018. Londonezii evoluează diseară pe “San Siro”, împotriva lui AC Milan. Neînvinsă în ultimele 13 meciuri, echipa condusă de Gennaro Gattuso are în sfârşit rezultatele aşteptate de fani şi conducere. Şi diseară milanezii au prima şansă la victorie, însă într-un duel ce opune două formaţii ce au ca ţintă clar definită câştigarea Europa League, trebuie să căutăm profitul în ponturile pe goluri.

Încă un “peste 1.5 goluri” anticipăm în Lazio – Dinamo Kiev, meci în care şi echipa din capitala Ucrainei ar putea contribui la spectacol. O cunoaştem bine pe Lazio, după dubla cu FCSB din 16-imile UEL, aşa cum le ştim şi pe Sporting Lisabona şi Viktoria Plzen, alte două adversare ale bucureştenilor în actuala stagiune europeană, rivale diseară pe “Jose Alvalade”. În acest sezon, portughezii nu au pierdut acasă decât o singură partidă, cea cu Barcelona din Liga Campionilor. Pariul pe victoria gazdelor este de luat în calcul, dar un peste “1.5 goluri” ne poate pune la adăpost şi în cazul unei semi-surprize.

Biletul zilei:

Ora 20:00 AC Milan – Arsenal, Peste 1,5 goluri
Ora 22:05 Lazio – Dynamo Kiev, Peste 1,5 goluri
Ora 22:05 Sporting – Viktoria Plzen, Peste 1,5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România