Biletul zilei pariuri1x2.ro: Liga 1 şi Serie A pentru un profit net de 117%

Inchidem saptamana cu un bilet format din doua pronosticuri. Extragem pariurile din campionatul intern si etapa inaugurala din Serie A. Sugestiile www.pariuri1x2.ro va pot aduce un profit net de 117%!

20 aug. 2017, 08:02
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Liga 1 şi Serie A pentru un profit net de 117%

Biletul zilei

Milan a fost generoasa cu Crotone, cedandu-i, in finalul sezonului trecut, unul din punctele ce au dus in cele din urma la salvarea miraculoasa de la retrogrdare a echipei calabreze. Acum nu mai este loc de asa ceva. Intarita masiv in aceasta vara cu transferuri de peste 180 de milioane de euro, foratia lui Montella este pregatita sa puna mana pe primele 3 puncte ale sezonului.


CITESTE SI:

·     FCSB – Sporting: Remiza din tur nu schimba cu nimic datele problemei la casele de pariuri » Cota imensa pentru calificarea ”ros-albastrilor”!

 


Mizam si pe victoria CFR-ului in jocul de pe teren propriu cu FC Voluntari. Bookmakerii par, la randul lor, din ce in ce mai siguri de victoria echipei lui Dan Petrescu, varianta ce primeste acum o cota de aproximativ 1.40, in scadere constanta la casele de pariuri.

Biletul zilei

16:00 Crotone – AC Milan – 2, cota 1.55
21:00 CFR – Voluntari – 1, cota 1.40

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.