Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Liga Campionilor ne aduce astăzi profitul

După o pauză de 3 săptămâni, Liga Campionilor revine astăzi în forţă. Redacţia site-ului www.pariuri1x2.ro se focusează pe cele 8 dueluri programate în grupele E-H, din care sunt extrase pronosticurile ce ne pot conduce către un nou bilet câştigător.  

RomaniaTV.net
21 nov. 2017, 08:16
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Liga Campionilor ne aduce astăzi profitul

Biletul zilei

Napoli este în mare pericol să părăsească întrecerea continentală. Totuşi, situaţia se poate echilibra uşor, înaintea ultimei etapei din faza grupelor, cu un succes repurtat de prima clasată în Serie A, pe teren propriu, contra Şahtiorului. Ritmul şi forma de moment a echipei lui Sarri sunt argumente solide în favoarea pariului 1 solist.

Pentru confruntarea APOEL – Real Madrid pariul este cel logic, 2 solist, în timp ce la duelul dintre Monaco şi RB Leipzig selectăm varianta peste 1.5 goluri. Este meciul ultimei şanse pentru ambele formaţii, partidă în care remiza nu reprezintă o variantă de luat în calcul, nici pentru Monco şi nici pentru gruparea germană.

Biletul zilei

21:45 Napoli – Şahtior, 1
21:45 Apoel Nicosia – Real Madrid, 2
21:45 Monaco – RB Leipzig, peste 1.5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România