Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Meciurile decisive ale lui CFR Cluj şi FCSB se regăsesc pe varianta de joi

Azi pariem pe trei meciuri din Europa League care au un lucru în comun: după rezultatele din prima manșă, una dintre cele două echipe implicate în fiecare confruntare are nevoie de marcarea a minim două goluri pentru a avea șanse la calificarea în faza grupelor.

RomaniaTV.net
30 aug. 2018, 05:28
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Meciurile decisive ale lui CFR Cluj şi FCSB se regăsesc pe varianta de joi

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ambele echipe românești bifează acest criteriu. CFR Cluj a pierdut cu 2-0 în Luxembourg, cu Dudelange. Clujenii speră că vor putea să reproducă jocul din meciul retur cu Alashkert, când s-au impus categoric pe teren propriu. Ei vor trebui însă să fie prudenți, întrucât Dudelange a marcat în fiecare dintre cele șapte meciuri ale acestei campanii europene. FCSB este într-o situație similară, dar are avantajul faptului că a marcat în deplasare, cu Rapid Viena. Elevii lui Dică au avut numeroase ocazii mari în acel meci, iar dacă vor reuși să pună aceeași presiune pe adversari, golurile vor veni. Austriecii sunt însă foarte periculoși. Mizăm pe minim două reușite în fiecare dintre aceste partide.

Completăm biletul cu pronosticul pentru meciul Maccabi Tel Aviv – Sarpsborg 08. Norvegienii sunt la prima participare în competițiile europene. Ei au câștigat cu 3-1 manșa tur, dar trebuie să facă față și în Israel, unde Maccabi a câștigat toate meciurile jucate în calificări. Ar trebui să avem parte de un meci interesant, în care ne așteptăm să vedem cel puțin două reușite.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 20:00 CFR Cluj – Dudelange, Peste 1,5 goluri
Ora 20:00 Maccabi Tel Aviv – Sarpsborg 08, Peste 1,5 goluri
Ora 21:30 FCSB – Rapid Viena, Peste 1,5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.