Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Miercuri putem bifa al treilea bilet câştigător al săptămânii

Ieri meciurile din Liga Campionilor ne-au adus încă o dată câștiguri. Azi avem o nouă serie interesantă de dispute. Pariem pe două dintre ele în încercarea de a ne prelungi șirul câștigător.

RomaniaTV.net
28 nov. 2018, 07:57
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Miercuri putem bifa al treilea bilet câştigător al săptămânii

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Napoli este într-o poziție bună pentru a le lăsa pe una dintre Liverpool și PSG în afara optimilor Ligii Campionilor. Un pas important pentru ca italienii să se califice în detrimentul acestora este obținerea victoriei în meciul de diseară, cu Steaua Roșie Belgrad. Pe San Paulo napolitanii au rezultate excelente. Ei nu au pierdut nici un meci în acest sezon, deși printre echipele vizitatoare s-au numărat AC Milan, Liverpool, Roma sau PSG. Așteptăm o nouă prestație de calitate din partea lor și un succes la cel puțin două goluri diferență.

Tottenham și Inter se întâlneau în prima rundă din grupele Champions League oferind un meci interesant, cu multe ocazii de gol. Deși englezii au deschis scorul, gazdele acelei partidei au răsturnat situația pe final, marcând golul decisiv în urma unui corner în prelungirile partidei. Fazele fixe pot avea încă odată un rol important. Stilul ofensiv al celor două echipe favorizează obținerea unui număr mare de cornere. Noi pariem pe cel puțin nouă în această dispută.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 22:00 Napoli – Steaua Roșie Belgrad, Napoli -1,5, cota 1,50
Ora 22:00 Tottenham – Inter, Peste 8,5 cornere, cota 1,33

Cota Finală: 2,00

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.