Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Miercuri seară câştigul poate veni din tenis

Marți am pariat pe golurile marcate în ligile inferioare din Suedia și Anglia, reușind să găsim calea spre profit. În continuarea unei prime părți a săptămânii în care oferta din fotbal este modestă, optăm să schimbăm registrul. Azi avem pronosticuri pentru tenisul de la US Open.

RomaniaTV.net
05 sept. 2018, 08:00
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Miercuri seară câştigul poate veni din tenis

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

În sferturile turneului de dublu masculin, în această seară va avea loc confruntarea dintre perechile Maximo Gonzalez/Nicolas Jarry și Mike Bryan/Jack Sock. Ambele s-au descurcat excelent până în această fază, nepierzând vreun set. Noi mergem pe mâna favoriților publicului. Americanii Bryan și Sock, capi de serie numărul trei ai turneului, dar și câștigători anul acesta la Wimbledon, dispun de resursele necesare pentru a își continua drumul spre un nou trofeu.

Pe tabloul de simplu, Marin Cilic și Key Nishikori se luptă pentru un loc în semifinală. Cei doi s-au mai întâlnit o dată anul acesta, la Monaco, când Nishikori s-a impus cu 6-4, 6-7, 6-3, după aproape trei ore de joc. Anticipăm o nouă dispută echilibrată și pariem că această confruntare nu se va încheia în minimum de seturi.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 19:30 Gonzalez/Jarry – Bryan/Sock, Bryan/Sock câștigă
Ora 20:30 Cilic – Nishikori, Peste 3,5 seturi

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.