Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Mix de fotbal şi tenis. Aici ai ponturile selectate

Ieri am avut parte de multe rezultate surprinzătoare, situație în care și biletul nostru a avut de suferit. Amintim doar ”bomba” de pe RCDE Stadium, acolo unde Espanyol a învins-o pe Barcelona, scor 1-0, în prima manșă a sferturilor de finală ale Cupei Spaniei, precum și remiza înregistrată acasă de Chelsea, , scor 1-1, în meciul de FA Cup cu Norwich, grupare de eșalon secund.

RomaniaTV.net
18 ian. 2018, 10:09
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Mix de fotbal şi tenis. Aici ai ponturile selectate

 Biletul zilei:

Sperăm ca astăzi vom avea o zi mai liniștită și în primul rând mai logică prin prisma rezultatelor înregistrate. Alcătuim un mix simplu de pronosticuri pe fotbal și tenis.
Pariem pe goluri, minimum două, în disputele Al Ahli Doha – AL Khor, partidă contând pentru etapa a 13-a din prima liga a Qatar-ului, și Antalyaspor – Kayserispor, duel retur din optimile Cupei Turciei. După ce în prima manșă echipa pregătită de Șumudică s-a impus cu scorul 3-1, Antalyaspor este acum obligată să iasă la joc, pentru a forța accederea în faza următoare. Ne așteptăm la un meci deschis, în tradiția ”directelor” anterioare. Și în actualul campionat, tot acasă, Kayseri s-a impus, scor 2-0, pierzând însă precedenta deplasare în Antalya cu scorul de 1-2.

Completăm biletul zilei cu un pont la partida Harrison – Cilic de pe tabloul masculin de la Australian Open. Diferența de valoare în favoarea croatului este evidenta și remarcam faptul ca în ultima confruntare directă, consemnată în octombrie 2017 la Tokyo, Cilic s-a impus cedând doar două ghemuri în fața americanului clasat actualmente pe locul 45 ATP. Pariem pe o victorie a lui M. Cilic, cu cel mult un set pierdut.

Biletul zilei:

17:00, Antalyaspor – Kayserispor, peste 1.5 goluri
17:35, Al Ahli – Al Khor, peste 1.5 goluri
07:00, R. Harrison – M. Cilic, 2 ha (-1.5) seturi

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România