Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Mix de sporturi, handbal – fotbal. In prim-plan, România – Cehia

Deși este luni, avem la dispoziție o ofertă consistentă din care putem extrage pronosticuri de calitate. Vom paria și pe fotbal, însă biletul conține astăzi și două pronosticuri de la Campionatul Mondial de handbal feminin. Ne investim banii și încrederea inclusiv pe ”tricolore”, pregătite să facă pasul către cele mai bune 8 reprezentative ale lumii.  

RomaniaTV.net
11 dec. 2017, 08:53
Biletul zilei Pariuri1x2.ro:  Mix de sporturi, handbal – fotbal. In prim-plan, România – Cehia

Biletul zilei pariuri1x2.ro

România are prima șansă în confruntarea cu Cehia din optimi, iar pariul pe succesul naționalei pregătite de Ambrose Martin are argumente solide. Vorbim în primul rând de valoarea superioară a României, câștigătoare a grupei A din cadrul întrecerii. De asemenea să nu uităm că în meciul cu Franța, ultimul al grupei, tehnicianul primei reprezentative a odihnit mai toate jucătoarele de baza. La polul opus, Cehia nu și-a permis acest lux, dimpotriva. Rivala României a forțat până în ultima secundă a confruntării un Ungaria, fara succes, însă. Cehia a pierdut, scor 29-30, ratând astfel topul 3 al grupei B și un adversar, teoretic, mai abordabil în această fază.

Pariem și pe Victoria Rusiei, contra Coreei de Sud. Favoritele întâlnirii și-au trecut fără nicio emoție în palmares locul 1 al grupei C, câștigând toate meciurile. Învinsele s-au numit Danemarca, Japonia, Muntenegru, Brazilia și Tunisia.

Completăm biletul de astăzi cu un pronostic pentru ultimul joc al etapei cu numărul 21 din Liga 1. Anticipăm o partidă Dinamo – FC Voluntari animată și spectaculoasă. Miza este ridicată, mai ales pentru gazde, ce forțează revenirea în top 6. Amintim și de rivalitatea de data recentă, însă puternică, apărută între tehnicienii Miriuță și Niculescu, precum și de statistică. Pariul pe care-l propunem pentru meciul din Ștefan cel Mare, peste 1.5 goluri, ar fi fost câștigător fără emoții în toate cele 6 confruntări directe, de Liga 1 sau Cupa României. În tur, Dinamo s-a impus cu 3-1.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

18:30 România – Cehia, 1
18:30 Rusia – Coreea de Sud, 1
20:00 Dinamo – FC Voluntari, peste 1.5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România