Biletul zilei pariuri1x2.ro: Mix inteligent de fotbal şi tenis!

Redactia www.pariuri1x2.ro va propune încă o zi cu ponturi simple, logice și cu șanse majore de a ne aduce încă o dată pe plus cu biletul oferit. Investim pe un mix de fotbal și tenis. Vezi varianta câștigătoare!

RomaniaTV.net
06 sept. 2017, 07:01
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Mix inteligent de fotbal şi tenis!

Biletul zilei
Keys M. si Kanepi K. se vor duela pentru un loc careul de ași de la US Open. Estonianca a surprins plăcut cu parcursul din cadrul ultimului turneu de Mare Șlem al anului, dar drumul său se va opri aici. Mai tânără, în formă și susținută de fani, Keys are forța de a bifa un succes clar.

Extragem doua ponturi și din fotbal. În Bulgaria avem derby-ul Levski Sofia – Ludogorets, unul în care gazdele, cu Delio Rossi pe bancă, nu pot fi umilite. Să reamintim și faptul că oaspeții au avut și mulți jucători chemați la echipele naționale pentru meciurile disputate la finalul săptămânii trecute, în preliminarii.

Pentru jocul Bodo/Glimt – Sandnes Ulf din liga secundă norvegiana, pariul este pe gol marcat în ambele reprize. Gazdele sunt ca și promovate, însă pentru a-și atinge matematic ținta, mai au nevoie de un „push” în următoarele 2-3 partide. Sandnes Ulf are același obiectiv, dar pentru locul 2, care garantează de asemenea promovarea directa, lupta cu Start și Ranheim este extrem de dura!

Biletul zilei
18:00, M Keys – K Kanepi, 1 cu handicap – 2.5 gameuri
20:00, Bodo Glimt – Sandnes Ulf, gol in ambele reprize
20:30, Levski Sofia – Ludogorets, Levski +1.5 goluri

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.