Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Mizăm pe fotbal şi baschet pentru a bifa al zecelea câştig din ultimele 12 zile

Biletul de luni a fost încă o dată câștigător. Aue a învins Furth cu 2-1, confirmând pronosticul nostru de “sub 3,5 goluri”, iar Bouchard, conform așteptărilor, a trecut în calificările turneului de la Miami de americanca Allie Kiick, jucătoare clasată spre locul 400 WTA. Din păcate, câştigul asigurat de biletul redacţiei www.pariuri1x2.ro a fost partial, partida de Cupa Ligii Irlandei dintre St. Mochtas și Drogheda fiind amânată. Pentru jocul amintit, cota pronosticului oferit, oaspeţii peste 1.5 goluri, va fi de 1.00.

RomaniaTV.net
20 mart. 2018, 09:03
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Mizăm pe fotbal şi baschet pentru a bifa al zecelea câştig din ultimele 12 zile

Biletul zilei

Înaintea meciurilor amicale internaționale, oferta din fotbal continuă să fie destul de restrânsă. În aceste condiţii, redacția site-ului pariuri1x2.ro şi-a îndreptat încă o dată atenţia și spre alte sporturi. Două evenimente, unul din baschet şi un altul din fotbal, întră în alcătuirea biletului în cota 2 de astăzi.

În runda cu numărul 27 din Euroliga de baschet, Valencia primește vizita rivalei interne Real Madrid. Sezonul regulat se apropie de final, iar gazdele au pierdut deja orice șansă de calificare în play-off. Madrilenii luptă pentru a se menține în primele patru echipe din ierarhia întrecerii, clasare ce i-ar avantaja în faza eliminatorie. Real a câștigat ambele confruntări directe din acest sezon, iar noi mizăm pe o reeditare a performanţei.

Al doilea eveniment inclus pe bilet este meciul de fotbal din Vanarama National League North, care le opune pe Alfreton și Telford. Echipa gazdă a avut un sezon bun din punct de vedere ofensiv. Cele 56 de goluri marcate în 33 de runde ar fi putut propulsa echipa mai sus în clasament, dacă și defensiva ar fi fost ceva mai organizată. Alfreton a primit gol în fiecare din ultimele șase runde și în precedentele 14 meciuri jucate pe teren propriu. Avem încredere că și Telford va reuși să înscrie astăzi, mai ales că oaspeţii, clasaţi pe prima poziţie retrogradabilă, trebuie să forţele la maximum în aceste ultimele confruntări ale stagiunii. Optăm pentru pronosticul “ambele înscriu”.

Biletul zilei

Ora 21:30 Valencia – Real Madrid, 2 (inclusiv prelungiri)

Ora 21:45 Alfreton – Telford, Ambele înscriu

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.