Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Mondialul ne poate aduce al cincilea bilet câştigător al săptămânii

Victoria Magdalenei Rybarikova în partida de ieri, golurile târzii ale Braziliei și un număr relativ mic de cornere în disputa dintre Serbia și Elveția ne-au „înverzit” un nou bilet. Pentru azi am conceput o altă variantă axată exclusiv pe meciurile de la Mondial.

RomaniaTV.net
23 iun. 2018, 08:34
Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Mondialul ne poate aduce al cincilea bilet câştigător al săptămânii

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Ofensiva belgiană a forțat cu insistență în partida cu Panama. Chiar dacă adversara a rezistat timp de o repriză, Romelu Lukaku și colegii săi au spart gheața și s-au dezlăntuit în cea de-a doua. “Diavolii roșii” joacă în a runda secundă cu Tunisia și își pot asigura calificarea în optimi înaintea celui mai dificil meci al grupei, cu Anglia. Avem încredere că belgienii vor reuși să câștige cel puțin una dintre reprize.

Mexic a avut o prestație excelentă în partida cu Germania. Victoria obținută atunci o transformă în favorită la câștigarea grupei. Astăzi întâlneste Coreea de Sud, cea mai slab cotată selecționată a Grupei F. Ținând cont de felul în care s-au prezentat cele două în primele meciuri din turneu, pare greu de crezut că asiaticii vor avea forța de a se impune în această confruntare.

Favoritelor nu le-a fost ușor la acest turneu final, Germania fiind una dintre principalele victime din prima rundă. Nemții trebuie să își îmbunătățească jocul pentru a obține cele trei puncte în runda a doua. Suedia are trei puncte, dar nu a impresionat în partida cu Coreea de Sud. Așteptăm un meci dominat de campionii mondiali, care, cu mai multă concetrare în fața porții, ar trebui să obțină victoria.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Ora 15:00 Belgia – Tunisia, Belgia câștigă cel puțin o repriză

Ora 18:00 Coreea de Sud – Mexic, X2

Ora 21:00 Germania – Suedia, 1

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.