BILETUL ZILEI pariuri1x2.ro: Ne dublăm din nou investiţia, TREI sugestii!

O parte din profitul adus de biletul zilei oferit ieri de redcatia www.pariuri1x2.ro, poate fi reinvestit pe propunerea zilei. Avem in vedere 3 partide de fotbal.

06 aug. 2017, 08:31
BILETUL ZILEI pariuri1x2.ro: Ne dublăm din nou investiţia, TREI sugestii!

Biletul zilei: CSU Craiova si Astra Giurgiu si-au incheiat aventura europeana, dupa ce au fost eliminate la mijlocul saptamanii de AC Milan,  respectiv FC Oleksandria. De evidentiat faptul ca acesta va fi al 8-lea meci in ultimele 25 de zile pentru gruparea condusa de Edi Iordanescu. Tinem cont si de evolutiile bune ale Craiovei in acest start de stagiune si mizam cu handicap 0 pe victoria echipei gazda.

Completam biletul zilei cu doua pariuri pe spectacol la cote decente. Mizam peste 1.5 goluri in meciurile Young Boys – Lausanne si Rapid Viena – Austria Viena. In derby-ul vienez de evidentiat este startul extrem de slab de sezon al Austriei, care a pierdut in primele doua runde, incasand si 6 goluri. Rapid a acumulat 4 puncte, cu golaveraj 6-3. In runda a doua, gazdele de astazi au castigat cu 4-1 la St.Polten.

CITESTE SI:

Drepturi TV pentru sezonul 2017/2018 » Cine transmite Liga 1, Champions League, Europa League, Premier League şi celelalte campionate tari 

Biletul zilei:  17:00, Young Boys – Lausanne, peste 1.5 goluri
17:30, Rapid Viena – Austria Viena, peste 1.5 goluri
18:30, CSU Craiova – Astra Giurgiu, CSU Craiova cu handicap 0

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.