Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Ne dublăm din nou miza investind pe un mix fotbal – tenis. Ai aici selecţiile

Ieri am avut încă o dată parte de un bilet câștigător. Ne-au asigurat profitul două pariuri din fotbal – cel puțin un gol marcat de Viitorul cu FC Botoșani, scor 2-1 și victoria repurtată de Lazio, acasă cu Verona, scor 2-0 – precum și succesul britanicei Konta contra Pavlyuchenkovei, în turul 1 al turneului WTA de la Dubai. A 12-a jucătoare a lumii s-a impus cu 2-0, scor pe seturi 7-6, 6-2.

RomaniaTV.net
20 feb. 2018, 08:18
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Ne dublăm din nou miza investind pe un mix fotbal – tenis. Ai aici selecţiile

Biletul zilei

Varianta de bilet oferită astăzi de redacția www.pariuri1x2.ro reunește încă o dată evenimente din fotbal și tenis. Mizăm pe cel mai așteptat meci al zilei, Chelsea – Barcelona, pontul propus având în vedere 2 sau mai multe modificări ale tabelei. Catalanii sunt favoriți ai disputei, dar la Londra nu vor avea de o misiune ușoară. Chelsea nu are ritmul așteptat de fani și conducere, însă descătușarea ”albaștrilor” s-ar putea produce chiar în cel mai greu meci al începutului de an. Pariem pe goluri, 2 sau mai multe consemnate.

Același pronostic îl alegem și pentru restanța Troyes – Dijon din Ligue 1. Deloc exclus, am putea asista chiar o confruntare mult mai consistentă în ceea ce privește spectacolul oferit. Statistica oaspeților vine ca cu un argument extrem de solid pentru aceste afirmații. Doar PSG, Monaco, Marseille și Lyon au înscris în acest sezon de Ligue 1 mai multe goluri decât trupa pregătită de Olivier Dall’Oglio, care în schimb este pe ultimul loc în ceea ce privește defensive. 52 de goluri încasate, medie de exact 2/meci.

Pronosticul din tenis are în vedere succesul nemțoaicei Kerber, în jocul cu Strycova din 16-imile turneului de la Dubai. A 9-a jucătoarea a lumii, Kerber a pornit bine în acest an, adunând nu mai puțin de 16 victorii în cele 18 meciuri disputate, toate pe hard. Jocul prestat de Angie în 2018 ne-a amintit de vremurile când era lider mondial, vârf al ierarhiei WTA acolo unde specialiștii consideră că jucătoarea din Germania este capabilă să revină în cel mai scurt timp. Mai menționăm un aspect: în disputele directe,  Strycova este condusă cu 5-1.

Biletul zilei

Ora 17:00 Kerber – Strycova, 1

Ora 19:30 Troyes – Dijon, peste 1.5 goluri

Ora 21:45 Chelsea – FC Barcelona, peste 1.5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.