Biletul zilei pariuri1x2.ro. Ne dublăm investiţia cu 3 pronosticuri simple!

Astăzi vor avea loc ultimele 8 partide ale rundei inaugurale din grupele Ligii Campionilor. Redacția www.pariuri1x2.ro a analizat toate confruntările, extrăgând pentru biletul zilei 3 variante simple de pariere.  Vezi aici care sunt!

13 sept. 2017, 08:19
Biletul zilei pariuri1x2.ro. Ne dublăm investiţia cu 3 pronosticuri simple!

Biletul zilei

La Rotterdam, Feyenoord va primi vizita celor de la Manchester City. Diferenta de valoare este clar in favoarea oaspeților, care nici nu se confruntă cu probleme importante de efectiv, înainte disputei de pe De Kuyp. Pariem 2 solist. Completăm biletul zilei cu două pronosticuri care ar trebui sa fie câștigătoare fără nicio emoție. Mizăm pe minimum două goluri consemnate în partida Liverpool – Sevilla, dar și pe un succes clar al echipei Real Madrid, în meciul de pe Bernabeu cu APOEL. Formația din capitala Spaniei are o revanșă de luat în fața fanilor, după două rezultate dezamăgitoare. Este vor de remizele cu Valencia și mai ales Levante, 1-1 pe teren propriu, în ultima rundă de La Liga


CITESTE SI:


Biletul zilei

21:45, Feyenoord – Manchester City, Manchester City sa castige, cota 1.42
21:45, Real Madrid – APOEL Nicosia, Real Madrid -2 goluri asiatic, cota 1.27
21:45, Liverpool – Sevilla, peste 1.5 goluri, cota 1.16

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.