Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Ne dublăm investiţia cu pronosticuri britanice. Vezi varianta

Țintim un debut perfect de an, unul în care ne dorim ca bilete oferite să vă livreze constant câștiguri importante. Prima cotă de 2 din 2018 este formată din pariuri pe evenimente din Premier League și Division 1, eșalonul secund al Scoției.

02 ian. 2018, 08:32
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Ne dublăm investiţia cu pronosticuri britanice. Vezi varianta

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Mizăm identic pe confruntările Dundee United – Brenchin și Manchester City – Watford: 1 cu handicap -1. În varianta propusă, dacă favoritele celor două partide se vor impune la exact un gol diferență, miza ne va fi returnată (cota 1). Dacă datele întâlnirii de la Manchester ne sunt bine cunoscute, echipa lui Pep dominând cu autoritate istagiunea din Premier League,  pentru jocul din liga a 2-a scoțiană argumentăm cu statistica oaspeților:  în 18 etape, Brenchin a câștigat doar 3 puncte, nu are nicio victorie și a încasat 41 de goluri, 22 în 8 meciuri ”afară”.

Astăzi mizăm și pe cornere. Considerăm că jocul Southampton – Crystal Palace poate propune minimum 9 lovituri de la colțul terenului, pont argumentat de stilurile de joc ale celor două formații, forțate de situația precară din clasament să forțeze la maximum în disputa directă, dar și statistică. În toate cele 11 meciuri jucate acasă de Southampton în actuala ediție de Premier League, pronosticul ar fi fost câștigător.  

Biletul zilei pariuri1x2.ro

17:00, Dundee United – Brechin, Dundee United -1 asiatic, cota 1.26
21:45, Southampton – Crystal Palace, peste 8.5 cornere, cota 1.30
22:00, Manchester City – Watford, Manchester City -1, cota 1.22

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România