Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Ne dublăm investiţia cu pronosticuri pe spectacol. În prim-plan, „giganții”

Astăzi căutăm să profităm de pe urma spectacolului. Am selectat 3 partide, în care pariurile pe goluri sunt solid argumentate.

14 ian. 2018, 10:07
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Ne dublăm investiţia cu pronosticuri pe spectacol. În prim-plan, „giganții”

Biletul zilei:

Obiectivul este clar: al 8-lea bilet câștigător al lunii. În conceperea acestuia am luat în calcul minimum două modificări ale tabelei în confruntările Bournemouth – Arsenal și Real Sociedad – FC Barcelona. Teoretic, pronosticurile ne-ar putea fi lejer ”înverzite” doar de evoluțiile grupărilor vizitatoare. Atuurile sunt la Lacazette, Ozil, Alexis Sanchez, Messi, Luis Suarez, Dembele…și lista poate continua.

Pentru derby-ul zilei, Liverpool – Manchester City, pariul propus este peste 2.5 goluri. Chiar și fără Coutinho, achiziționat de Barcelona pentru o suma imensă, ”cormoranii” rămân extrem de periculoși la finalizare. Salah & compania caută să-și majoreze zestrea oricum foarte consistentă de reușite stagionale: 50 în 22 de runde. Vor întâlni de această dată chiar gruparea cu cel bun atac din Premier League. Neînvinsă, City a marcat de 64 de ori în același număr de etape. Liverpool țintește și o revanșă contra echipei antrentate de Guardiola, după dezastrul din tur, atunci când a pierdut cu scorul de 0-5.

Biletul zilei:

15:30, Bournemouth – Arsenal, peste 1.5 goluri
18:00, Liverpool – Manchester City, peste 2.5 goluri
21:45, Real Sociedad – FC Barcelona, peste 1.5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România