BILETUL ZILEI PARIURI1X2.RO: Ne dublăm investiţia pariind pe tenis. Vezi selecţiile!

Suntem aproape de incheierea acestei perioade cu evenimente extrem de putine. Suntem salvati si astazi de confruntarile programate la Miami Masters, intrecere din care redactia www.pariuri1x2.ro a extras ponturile ce alcatuiesc BILETUL ZILEI.

30 mart. 2017, 09:22
BILETUL ZILEI PARIURI1X2.RO: Ne dublăm investiţia pariind pe tenis. Vezi selecţiile!

BILETUL ZILEI

Mergem pe mana lui Kyrgios in duelul cu Zverev. Succesul australianului n-ar reprezenta decat o reeditare a victoriei repuratate in fata germanului, in urma cu doar 2 saptamani, la Indian Wells.  Atunci, Kyrgios s-a impus cu 6-3, 6-4, aratand un serviciu superior adversarului si un plus evident la retur. 

________________________________________________________________________

Citeste si:

________________________________________________________

Mizam si intalnirea Wozniacki – Pliskova din semifinalele intrecerii feminine. Avem un duel de top, intre doua sportive cu stiluri total diferite. Astfel, serviciul si loviturile puternice ale sportivei din Cehia se vor izbi de abilitatile defensive ale lui Wozniack.. Pliskova, nr. 3 WTA, are prima sansa in meci, dar atentie!, suprafata de la Miami nu este chiar atat de rapida, fiind un ”hard mai lent”, usor favorabil danezei . Datorita acestui fapt, vom pe faptul ca  Wozniacki C. va castiga cel putin un set .

BILETUL ZILEI

02:00, Kyrgios – Zverev, victorie Kyrgios
20:00, Wozniacki C. – Pliskova Ka., Wozniacki C. sa castige minim un set

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.