Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Ne focusăm pe derby-uri. Ponturi pentru meciurile de la Munchen și Londra

Astăzi scoatem din ecuație meciurile ”mici”. Țintim profitul prin intermediul derby-urilor Bayern Munchen – Schalke și Tottenham – Arsenal, ambele prezente cu câte un pont pe varianta de bilet oferita de redacția super-site-ului de predicții sportive, www.pariuri1x2.ro.

10 feb. 2018, 07:54
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Ne focusăm pe derby-uri. Ponturi pentru meciurile de la Munchen și Londra

Biletul zilei:

Meciul de la Munchen are o favorită certă, însă pariul nostru nu va fi pe un semn clasic, ”1,x,2”. Pariem pe goluri, într-o dispută în care și Schalke poate avea un cuvânt de spus. ”Minerii” au debutat oscilant în acest an, iar pe ”Allianz Arena” vor trebui să forțeze la maximum pentru a-și trece în palmares un rezultat pozitiv. Șansele să-l obțină sunt, totuși, reduse, dar forcingul oaspeților, contra echipei ce se va încorona campioană cu multe runde înainte de finalul stagiunii, poate produce spectacol și goluri. Mizăm pe 3 sau mai multe modificări ale tabelei.

În ” the North London derby” indicăm pariul peste 8.5 cornere. Vom avea un meci a cărui miză evidentă este accederea în Big 4. Ambele trupe sunt acum în afara obiectivului, iar o remiză diseară nu ar face altceva decât să le încurce și mai mult. Tempoul și intensitatea înfruntării de pe Wembley vor fi la cote ridicate, fazele de poartă vor abunda, iar pariul oferit ar trebui să ne aducă pe plus fără mari emoții.

Biletul zilei:

Bayern Munchen – Schalke, peste 2.5 goluri
Tottenham – Arsenal, peste 8.5 cornere

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România