Biletul zilei Pariuri1x2.ro: O nouă serie câştigătoare poate începe azi!

Problemele din defensiva Spaniei ne-au costat câștigarea celui de-al șaptelea bilet din ultimele opt propuse. Țintim reînceperea unei serii profitabile, cu această combinație de trei pronosticuri.

RomaniaTV.net
26 iun. 2018, 06:59
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: O nouă serie câştigătoare poate începe azi!

Marius Copil joacă săptămâna aceasta la turneul ATP din Antalya (Turcia), ultimul test înaintea Wimbledon-ului. Românul întâlnește în primul tur un reprezentant al gazdelor. Clasat pe locul 247 în lume, Cem Ilkel a primit un wildcard din partea organizatorilor. Doar al 247-lea jucător al lumii și cu experiență pe iarbă extrem de limitată, Ilkel nu ar trebui să îi pună probleme sportivului român.

Revenim, evident, la Cupa Mondială. Pariem pe două dintre jocurile decisive ale zilei.

Franța nu a impresionat la acest turneu, dar a reușit să ia toate punctele puse în joc în partidele disputate până acum. Al treilea meci din grupă este în compania Danemarcei, iar o remiză le-ar asigura ambelor calificarea către faza următoare. Niciun nu-și va asuma riscuri inutile, aspect care s-ar putea evidenția și pe tabelă, într-o confruntare cu cel mult 3 goluri.
În runda a doua, Argentina a încasat o înfrângere dureroasă din partea Croației. Biletele de întoarcere în țară erau ca și rezervate, până când Nigeria a obținut o victorie surprinzătoare în fața Islandei. Sud-americanii speră din nou la calificare, dar întâlnesc tocmai echipa care i-a ajutat, Nigeria. Africanii sunt acum pe locul secund, iar o remiză le-ar da șanse excelente de a avansa în optimi. Avem totuși încredere că Messi și compania vor reuși să strângă rândurile și să presteze un fotbal de nivel înalt, mai apropiat de potențialul lor. Mizăm pe 3 puncte cucerite de Argentina.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 17:00 Ilkem – Copil, 2
Ora 17:00 Danemarca – Franța, Sub 3,5 goluri
Ora 21:00 Nigeria – Argentina, 2

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România