Biletul zilei Pariuri1x2.ro: O nouă zi de Liga Campionilor, o nouă zi de profit

Biletul zilei de ieri, bazat pe meciurile jucate aseară în Liga Campionilor, a fost câștigător. Cota a fost mai mică de 2, unul dintre cele trei pronosticuri primind cotă 1, dar orice câștig este important. Pentru azi am pregătit o nouă variantă.

RomaniaTV.net
07 nov. 2018, 05:55
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: O nouă zi de Liga Campionilor, o nouă zi de profit

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Bayern a reușit să depășească o perioadă nefastă, ajungând acum la cinci meciuri fără înfrângere. Bavarezii vor căuta să continue seria pozitivă și dincolo de meciul de azi, cu AEK, iar acest lucru nu ar trebui să fie o mare problemă pentru ei. În fața propriilor fani, Bayern este mare favorită. Totuși, AEK nu a primit nici un gol în cele trei partide disputate după meciul tur cu nemții. Astfel, avem încredere că nu vom vedea un succes la scor al gazdelor.

Un alt meci cu o favorită clară este cel dintre Manchester City și Șahtior.Cetățenii s-au impus cu 3-0 în tur și cota pentru un succes miercuri seară este foarte mică. Noi ne-am orientat către un alt tip de pariu. Mizăm pe faptul că oaspeții vor avea suficientă forță pentru a obține cel puțin două cornere pe durata partidei.

Sub comanda lui Santiago Solari, Real Madrid a reușit să obțină două victorii consecutive. Galacticii par să fie pe drumul cel bun pentru a depăși perioada mai proastă din startul sezonului. Ne așteptăm ca acest reviriment să continue și pariem pe minim două goluri marcate de madrileni.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 22:00 Bayern – AEK, AEK +4 (asiatic), cota 1,25
Ora 22:00 Manchester City – Șahtior, Șahtior peste 1,5 cornere, cota 1,29
Ora 22:00 Plzen – Real Madrid, Real Madrid înscrie 2+ goluri, cota 1,26

Cota Finală: 2,03

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.