Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Pariem pe cornere pentru al 4-lea combo câştigător, consecutiv

Miercuri, redacția www.pariuri1x2.ro a ”lovit” din nou. Al 3-lea bilet ”verde” al săptămânii a fost compus din ponturile pe 2 sau mai multe goluri în disputele NAC Breda – Heracles (6-1) si Sevilla – Leganes (2-0). În completare am pronosticat calificarea lui Eintracht Frankfurt în semifinalele Cupei Germaniei. Pe teren propriu, ”vulturii” au dispus clar de Mainz, scor 3-0. 

RomaniaTV.net
08 feb. 2018, 09:32
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Pariem pe cornere pentru al 4-lea combo câştigător, consecutiv

Astăzi, redactia www.pariuri1x2.ro investește exclusiv pe cornere. Meciurile luate în vizor sunt Valencia – Barcelona, manșa retur a semifinalelor Cupei Spaniei și Feyenoord – Groningen, epilogul rundei cu numărul 22 din Eredivisie.

Învinsă cu 1-0 pe Camp Nou, Valencia CF are o misiune extrem de dificilă în partida retur de pe ”Metalla”. Aflată la adăpostul victoriei din tur, FC Barcelona va putea să presteze jocul de posesie cu care ne-a obișnuit de-a lungul acestui sezon. În același timp, mizăm pe defensiva extrem de bună a catalanilor, capabilă să înăbușe multe din șarjele adverse, departe de propriul careu. Plecând de la aceste premise, vom investi pe maximum 6 cornere ale Valenciei în meci. Completăm cu o statistică ce spune că în ultimele 6 partide directe, ”liliecii” au beneficiat în total de doar 18 cornere, de fiecare dată câte 3 pe partidă.

Pentru jocul de la Rotterdam, pariul oferit este pe minimum 3 cornere obținute de Groningen. În susținere pronosticului vine o statistică extrem de solidă: in cele 5 meciuri disputate de Feyenoord in acest an, echipele adverse au beneficiat în total de 32 de cornere

Biletul zilei:

Valencia – FC Barcelona, Gazdele sub 6,5 cornere
Feyenoord – FC Groningen, Oaspeții peste 2,5 cornere

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România