Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Pariem pe fotbal şi hochei în căutarea câştigului de miercuri

Liga Națiunilor ne-a adus ieri un nou câștig, evoluțiile Belgiei, Spaniei și Belarusului respectând așteptările noastre. În lipsa unei oferte generoase, azi ne orientăm spre confruntări mai puțin strălucitoare, dar care pot totuși să aducă profit.

RomaniaTV.net
12 sept. 2018, 05:59
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Pariem pe fotbal şi hochei în căutarea câştigului de miercuri

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Deschidem varianta de azi cu hochei din Rusia. Nizhny Novgorod a avut un start bun de sezon, câștigănd fiecare din cele patru partide disputate până acum. Meciul de azi, pe tereului lui Ufa, este însă unul dificil. Gazdele de azi au marcat de 14 ori în patru partide jucate doar în deplasare. În fața propriilor fani ne așteptăm la cel puțin două goluri marcate.

Revenind la fotbal, Petrolul Ploiești și Chindia Târgoviște se întâlnesc într-o partidă din Liga 2. Cu doar două goluri primite în primele cinci runde, echipa gazdă speră să își poată bloca adversara. Chindia nu a fost cea mai prolifică în fața porții, cu numai șase reușite până acum. Noi pariem pe faptul că oaspeții nu vor lua toate punctele în urma acestei dispute.

Runda cu numărul șapte din Regionalliga Bayern aduce un duel între lidera clasamentului și ultima clasată. Bayern II, neînvinsă în ultimele nouă partide oficiale, nu ar trebui să aibă prea multe probleme pentru a trece de Bayreuth. În confruntările din sezonul trecut, Bayern II a marcat de opt ori, fără să primească vreun gol și ne așteptăm la încă un succes categoric.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 17:00 Ufa – Nizhny Novgorod, Peste 1,5 goluri ale echipei gazdă
Ora 19:30 Petrolul Ploiești – Chindia Târgoviște, 1X
Ora 20:00 Bayern II – SpVgg Bayreuth, 1

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.