BILETUL ZILEI PARIURI1X2.RO. Pariem pe meciurile de la Botoşani şi Chiajna

Redactia www.pariuri1x2.ro mentine ritmul consacrat: pariuri simple si cat mai sigure.

RomaniaTV.net
27 iul. 2017, 15:38
BILETUL ZILEI PARIURI1X2.RO. Pariem pe meciurile de la Botoşani şi Chiajna

 

Astazi mizam pe confruntarile din Liga 1, dar si pe primul meci al stagiunii din Zweite Bundesliga.

Biletul zilei: 

FC Botosani a pasit cu dreptul in acesta stagiune, bifand 4 puncte in primele doua runde. Vorbim de meciuri extrem de grele, 1-1 acasa cu CFR Cluj si un imens 1-0 la Dinamo, supriza startului de sezon intern. Cu Sepsi, la Botosani, trupa lui Enache are toate argumentele pentru a bifa un nou rezultat pozitiv.

Concordia se anunta a fi o echipa de calitate cu Miriuta la timona. Un semnal in aceasta directie deja a venit. In etapa trecuta, trupa din Chiajna a bifat un X la Craiova. Urmeaza meciul de acasa cu Poli Iasi, formatie cu mari probleme in actualul sezon competional. Ne asteptam ca trupa gazda sa bifeze puncte si in acest meci.

Bochum si St.Pauli cauta un start in forta de campionat, intr-o partida din care golurile nu pot lipsi. Doar in ultimele 6 meciuri directe s-a inscris de 22 de ori, pentru ca ultimul egal alb intre cele doua sa se inregistreze in urma cu mai bine de 15 ani. Varianta avansata pe biletul zilei este 2+.

Biletul zilei: 

Botosani – Sepsi 1 cu handicap 0
Concordia – Poli Iasi 1x
Bochum – St.Pauli peste 1.5 goluri

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.