BILETUL ZILEI PARIURI1X2.RO: Pariem simplu pe 3 meciuri din Europa League

Doar ghinionul ne-a anulat sansele de a face profit cu biletul propus ieri de redactia  www.pariuri1x2.ro . Nadal a castigat la pas in fata lui Donald Young, Janowicz si Pouille ne-au propus un meci cu nu mai putin de 42 de gameuri, dar confruntarea Herbert – Paire, castigata de Benoit,  s-a terminat in 3 seturi.

06 iul. 2017, 06:47
BILETUL ZILEI PARIURI1X2.RO: Pariem simplu pe 3 meciuri din Europa League

Au fost doar 30 de gameuri consemnate, in conditiile in care pariul nostru solicita 34 sau mai multe. Cu atat mai frustrant in privinta jocului este faptul ca 13 din gameuri s-au jucat doar in primul set. 

Pariurile extrase de redactia noastra pentru biletul zilei au in vedere doar confruntari programate in mansa secunda a primului tur preliminar din Europa League.

Biletul zilei

HJK Helsinki, cea mai galonata grupare din Finalnda, cu o prezenta destul de consistenta in cupele europene, a pierdut absolut surprinzator turul cuConnah’s Quay din Tara Galilor. Incredibila a fost si statistica jocului, in care HJK a avut 63% posesie, 27 de ocazii de gol, fata de 4 ale gazdelor sau 10-0 la cornere. In retur, gruparea din Helsinki are sansa de a intoarce rezultatul.

Vojvodina  a castigat cu 2-1 partida de acasa cu Ruzomberok, un esec care poate fi cu usurinta anulat de slovaci, in fata fanilor proprii. Altfel vor sta, insa, lucrurile in cazul in care Vojvodina va reusi sa marcheze macar o data. Mizam pe cel putin doua modificari ale tabelei.

Inchidem biletul cu un pariu simplu pe Jagiellonia – Dinamo Batumi: 1 solist. Invingatoare la limita in Georgia, scor 1-0, vicecampioana Poloniei nu va risca complicatii in meciul de acasa, unul in care va forta succesul, dar si desprinderea rapida.  

Citeste si:

 

Biletul zilei

19:00 HJK – Connah’s Quay, HJK se califica
20:00 Ruzomberok – Vojvodina, peste 1.5 goluri
21:30 Jagiellonia – Dinamo Batumi, 1

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.