Biletul zilei pariuri1x2.ro: Pariuri simple, câștiguri logice! Liga 1, Superliga daneză și Bundesliga, prezente pe varianta de astăzi

Europa League ne-a adus ieri profit și prin intermediul pronosticurilor selectate de redacția www.pariuri1x2.ro pe biletul zilei. Am ales să mizăm pe aceeași variantă, peste 1.5 goluri, la disputele Konyaspor – Salzburg (0-2), Austria Viena – Rijeka (1-3) si Everton – Lyon (1-2). Iată cum pariem astăzi!

RomaniaTV.net
20 oct. 2017, 07:04
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Pariuri simple, câștiguri logice! Liga 1, Superliga daneză și Bundesliga, prezente pe varianta de astăzi

Biletul zilei

Nu schimbăm decisiv felul în care pariem pe varianta de bilet a zilei de vineri. Pariul peste 1.5 goluri are din nou o prezență consistentă, fiind propus la meciurile Midtjylland – Horsens și Concordia – CS ”U” Craiova. În ceea ce privește confruntarea de la Chiajna, interesantă este forma în care se află cele două formații. Concordia vine după 4 victorii consecutive, în care a și marcat de 9 ori, 3 dintre reușite fiind consemnate pe terenul lui Dinamo. Cu o singură înfrângere în 14 runde, dar mai ales cu 22 de reușite bifate, locul 2 în statistica eficacității, oltenii luptă cu CFR și FCSB pentru titlul stagiunii interne.

 

Închidem biletul cu un pronostic 1x în Schalke – Mainz, prologul etapei a 9-a din Bundesliga. Trupa pregătită de Tedesco are șansa de a urca până pe locul 3 al ierarhiei, cu o victorie contra unei echipe care se confruntă cu destule probleme de lot pentru această deplasare. În pluz, Mainz nu s-a mai impus la Schalke, în campionat, de 6 ani!

 

Biletul zilei


20:00, Midtjylland – Horsens, peste 1.5 goluri
20:45, Concordia Chiajna – CS ‘U’ Craiova, peste 1.5 goluri
21:30, Schalke – Mainz, 1x

 

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.