Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Pariuri simple, câștiguri sigure. Vezi pronosticurile selectate

Ca de fiecare dată, în conceperea biletelor de pariuri pregătite să ne dubleze zilnic investiția, incercam sa reducem la maxim riscurile. Extragem din oferta cele mai simple si logice pronosticuri. Vezi biletul zilei!  

RomaniaTV.net
20 ian. 2018, 08:11
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Pariuri simple, câștiguri sigure. Vezi pronosticurile selectate

Biletul zilei:

Pentru astăzi, redacţia www.pariuri1x2.ro vă propune un bilet alcătuit exclusiv din pariuri pe fotbal. Încă o dată sunt ponturi pe goluri, cel puțin două marcate, în meciurile Mechelen – Waregem și Las Palmas – Valencia. Decisivă în alegerea pronosticul din La Liga a fost statistica Valenciei pe terenurile adverse. În partidele din deplasare ale ”liliecilor”, 9 la număr, s-au marcat 32 de goluri, cu o medie de 3.5/meci.

Mizăm și pe o evoluție solidă a formației Manchester City, acasă, contra lui Newcastle. ”Cetățenii” vin după o înfrângere, dar aceasta a fost bifată la Liverpool, poate cea mai spectaculoasă formației a momentului, în Premier League. De asemenea să nu uităm că eșecul a fost primul pentru City în campionat, după 30 confruntări în care Aguero & co adunaseră nu mai puțin de 26 de victorii, 17 dintre acestea la minimum 2 goluri diferență.

Biletul zilei:

19:30, Manchester City – Newcastle, 1 cu handicap -1.5 goluri
21:30, KV Mechelen – Zulte Waregem, peste 1.5 goluri
21:45, Las Palmas – Valencia, peste 1.5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România