Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Partidele de la mijlocul săptămânii ne pot aduce noi câştiguri

Miercuri încercăm să ne dublăm miza cu pronosticuri pentru partide din Cupa Angliei, Bundesliga și prima ligă scoțiană.

RomaniaTV.net
19 dec. 2018, 06:33
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Partidele de la mijlocul săptămânii ne pot aduce noi câştiguri

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Runda intermediară din Bundesliga ne aduce un duel tare între Bayern Munchen și RB Leipzig. Cele două ocupă locurile trei și respectiv patru ale clasamentului și ar trebui să ofere un joc de calitate. Cotele oferite de casele de pariuri pentru acest meci indică un mare dezechilibru între cele două echipe, probabil și datorită rezultatelor slabe ale oaspeților în deplasările recente. Totuși ne așteptăm la o replică bună din partea lor, ei trebuind să poată obține cel puțin două cornere.

Cupa Angliei ne propune azi un derby londonez între Arsenal și Tottenham. Este al doilea duel direct din decembrie, după ce ele s-au întâlnit în Premier League la începutul lunii. „Tunarii” se impuneau atunci cu 4-2 și sunt ușor favoriți și de această dată. Este greu să anticipăm câștigătoarea, dar spectacolul nu ar trebui să lipsească și pariem pe cel puțin două reușite.

Completăm biletul cu un pronostic pentru partida dintre Celtic și Motherwell. Echipa din Glasgow a pierdut prima poziție după rezultatele recente, dar o poate recupera cu un succes azi. Oaspeții au pierdut fiecare din ultimele șase meciuri pe Celtic Park, reușind să înscrie doar un gol și primind nu mai puțin de 23. Anticipăm un nou meci dominat de Celtic, cu cel puțin două goluri marcate de gazde.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Ora 21:30 Bayern – RB Leipzig, Oaspeții peste 1,5 cornere, cota 1,21

Ora 21:45 Arsenal – Tottenham, Peste 2 goluri (asiatic), cota 1,25

Ora 21:45 Celtic – Motherwell, Gazdele peste 1,5 cornere, cota 1,33

Cota Finală: 2,01

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.