Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Partidele din Europa League ne pot prelungi startul perfect de săptămână

După ce am livrat bilete câștigătoare în primele trei zile ale săptămânii, pentru dublarea mizei de azi propunem trei pronosticuri pentru meciuri din Europa League.

RomaniaTV.net
29 nov. 2018, 06:20
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Partidele din Europa League ne pot prelungi startul perfect de săptămână

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

AC Milan este implicată într-o luptă strânsă pentru calificarea din Grupa F a Europei League. Italienii întâlnesc azi ultima clasată și ar trebui să profite de acest lucru. Dudelange nu a reușit să câștige vreun punct în grupe. Campioana Luxembourgului a încasat nu mai puțin de opt goluri în precedentele două deplasări. Ne așteptăm ca și milanezii să își arate superioritatea obținând o victorie confortabilă.

Anderlecht are un sezon sub așteptări pe plan intern, dar Europa League este competiția în care a fost în totalitate dezamăgitoare. Echipa belgiană are doar un punct după patru partide și nu mai are șanse de a avansa. În aceste condiții, Anderlecht nu ar trebui să fie extrem de motivată în meciul cu Trnava. Optăm pentru un pariu asiatic, care ne permite să câștigăm în cazul unei victorii a gazdelor la cel mult un gol, dar ne returnează miza în cazul unui succes la două goluri.

Deja calificată în faza eliminatorie și pregătindu-se pentru un derby cu Tottenham în weekend, Arsenal nu ar trebui să forțeze prea mult în partida din Ucraina, cu Vorskla. Pariem pe faptul ca “tunarii” vor înscrie de cel mult două ori, într-o partidă pe care Emery ar putea să o abordeze fără o bună parte din titularii obișnuiți.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 19:55 AC Milan – Dudelange, AC Milan -1,5, cota 1,25
Ora 19:55 Anderlecht – Trnava, Trnava +2 (asiatic), cota 1,33
Ora 19:55 Vorskla – Arsenal, Arsenal sub 2,5 goluri, cota 1,25

Cota Finală: 2,08

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.